Archive for August, 2010

Minggu 29 Agustus 2010

Posted in Online Race Report on August 28, 2010 by gtindonesia

Events :
1. Expert Fuji Speedway F 700PP Proffesional Physics
2. Intermediate Suzuka 750PP Standard Physics
Peserta :
– JonesRS[ID]
Waktu : 23.47 – 02.00 WIB

1st RaceExpert Fuji Speedway F 700PP Proffesional Physics

– JonasRS[ID] : White Honda NSX Type R

2nd RaceExpert Fuji Speedway F 700PP Proffesional Physics

– JonasRS[ID] : White Honda NSX Type R

3rd RaceIntermediate Suzuka 750PP Standard Physics

– JonasRS[ID] : White Honda NSX Type R

Note: sepertinya belum bisa menancapkan bendera Merah Putih di Expert Events nih :), akhirnya terwujud hanya di Intermediate.

Original Post by JonasRS @ Kaskus.

Advertisements

Gran Turismo – PSP

Posted in Gran Turismo Series on August 11, 2010 by gtindonesia

Platform : PSP® (UMD and PSN Download)
Release Date : Oct. 1, 2009
Number of Players : 1 (Up to 4 players via Ad Hoc)
Genre : Racing
Rating : “E” for Everyone

800 cars. 35 tracks. Only possible on the PSP®

~Prepare for the most authentic handheld racing experience as the best-selling Gran Turismo® series debuts on the PSP® system. Prove your driving skills on 35 tracks, and trade or share more than 800 stunning cars from the world’s top manufacturers.

~ The 2009 Nissan GT-R Spec V and 2002 Ferrari Enzo Ferrari, both newcomers to the Gran Turismo franchise, get ready to face off on the Tokyo track.

~ Up to four people can play together via Ad Hoc mode for fun and exciting races thanks to the PSP® system’s wi-fi capabilities.

Key Features:

Slick Visuals – Runs on a new graphics engine designed for the PSP® system that delivers stunning visuals at a crisp 60 frames per second.

Depth and Variety – Collect over 800 licensed vehicles from international automakers.

Expand Your Collection – Trade and share cars with friends to expand your collection via Ad Hoc wireless.

Hit the Road – Race on 35 licensed and fictional tracks, with 60 track layouts total. Compete in time trials, races, or drift mode challenges.

Test Your Driving Skills – Complete over 100 challenges to hone your driving skills and learn new cornering, braking and other driving techniques.

Friendly Competition – Using Ad Hoc wireless mode, pick a car and track and challenge friends to heated 4-player races, and enjoy Party and Shuffle Race modes where the game adjusts start times or car line-up at the beginning of each race to keep competition close between players of different skill levels.

Head Start on Gran Turismo 5 – Transfer your collection of cars to Gran Turismo 5 when it releases to get a jump on the competition.

Selasa 3 Agustus 2010

Posted in Online Race Report on August 4, 2010 by gtindonesia

Events :
1. Intermediate Fuji 650PP Standard Physics
2. Intermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics
Peserta :
– omdidit[ID]
– Danyzevth[ID]
– JonesRS[ID]
Waktu : 21.00 – 01.00 WIB

1st Race Intermediate Fuji 650PP Standard Physics


Lagi pada setting mobil masing2 nih gan..baru pertama kali masuk event yang ini soalnya..
beberapa kali coba ternyata yang berhasil connect cuma ane sama omdidit, jadi dah tandem aja, sebenarnya butuh koneksi dari orang luar negeri supaya ngebantu koneksi kita tersaring ke servernya GT..

– omdidit[ID] : White Honda NSX-R
– Danyzevth[ID] : Nissan GTR
– JonesRS[ID] : White BMW M3

2nd RaceIntermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics

– omdidit[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– Danyzevth[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

Balapan selanjutnya pada pindah ke event yang lebih rame supaya ngebantu koneksi, jadi lah HSR 800PP yang terpilih..langsung jajalin ternyata mainnya pada rusuh semua, malah settingan blm pada ok nih disini..

3rd RaceIntermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics

– omdidit[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– Danyzevth[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

wah disini berharap bisa mengamankan pertamax eh malah makin rusuh mainnya, itu orang prancis yang juara pertama hasil nabrak2in orang tuh, sayang ga sempet keuber,omdidit dan omdany juga fight terus sama bule2 gila, ini event kyknya dijadiin ajang mobil2 tabrak2an, kyk game PS1 Destruction Derby hueuhehe..

4th RaceIntermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics

– omdidit[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– Danyzevth[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

Akhirnya setelah penantian panjang yang ditunggu2 pun didapatkan yaitu Pertamax Gaann.., abis ane udah bosen main rapih sendiri, sehingga idealisme itu pun runtuh , ikut2an rusuh juga huehe , yang penting pertamax aman, bodo amer mau dibilang apa sama bule2 gila..
btw kyknya setelah event ini omDidit off, karena udah jam setengah 1malem gan

5th RaceIntermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics


– Danyzevth[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

race kali ini sang master menunjukkan “what a real race look like..” huehue , di Lap kedua ane berniat jagain dari belakang supaya posisi aman, eh di Lap ketiga dan selanjutnya lah koq malah ga nguber mobil ane, ternyata ohh ternyata Hantunya omDany keluar , asli kgk nguber gaann, paling ane Gain di lurusannya aja krn Drafting, sisanya omDany sangar juga nehh , Bravo Pertamax diamankan kembali

6th RaceIntermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics

– Danyzevth[ID] : Black Ford GT LM spec.II
– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

Ini race yang terakhir, ane langsung ngacir aja, takut ditubruk2 karena start dari urutan belakang, omDany start urutan depan, tp ternyata ada mobil warna kuning yang nubruk, jadi terpaksa turun posisi, eh ternyata setelah ane finish omDany masih bisa gain lagi sampe posisi 4th, wah diem2 sangar nih si om , ane liat dari spion itu seru banget dibelakang..
Setelah Race ini pada udahan dengan hasil yang cukup mantaappp..3x Pertamax diamankan GTIndonesia.

Original Post by JonasRS @ Kaskus

Sabtu 31 Juli 2010

Posted in Online Race Report on August 2, 2010 by gtindonesia

Events :
1. Expert Suzuka 700PP Professional Physics – 10 Lap
2. Intermediate High Speed Ring 800PP Standard Physics – 5 Lap
Peserta :
JonesRS[ID]
Waktu : 20.00 – 23.00 WIB

1st RaceExpert Suzuka 700PP Professional Physics – 10Lap

– JonasRS[ID] : White Honda NSX-R GT

2nd RaceIntermediate HSR 800PP Standard Physics – 5Lap

– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

3rd RaceIntermediate HSR 800PP Standard Physics – 5Lap

– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

4th RaceIntermediate HSR 800PP Standard Physics – 5Lap

– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

5th RaceIntermediate HSR 800PP Standard Physics – 5Lap

– JonesRS[ID] : Black Ford GT LM spec.II

Original Post by JonasRS @ Kaskus